Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 31

Thread: Hi-ILS/LOC DME RWY 32 Vaziani

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Junior Member
    United States
       United States
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    23
    Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

    Hi-ILS/LOC DME RWY 32 Vaziani

    I am requesting an amendment to the Hi-ILS/LOC DME RWY 32 Vaziani approach inbound course, after doing a considerable amount of testing and shooting the approaches day/night VMC/IMC I have found that the inbound course should be 315 instead of 310. You all may have been aware of this but if not here you go! Thanks!

    P.S I also took a look at the localizer feather for the aforementioned approach and it is infact set for an inbound course of 315 in the mission editor.

  2. #2
    Member Crom's Avatar
    United States
       United States
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    362
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    51 Posts
    Interesting, have to check that out
    Crom Wills it[SIGPIC][/SIGPIC]

  3. #3
    Junior Member
    United States
       United States
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    23
    Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts
    Im going to put my server up if you want to join me.

  4. #4

    KOVIC


    Founder | 76 vFS | CS
    Snoopy's Avatar
    United States
       United States
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    9,212

    Awards Showcase

    Thanks Thanks Given 
    5,031
    Thanks Thanks Received 
    3,981
    Thanked in
    1,950 Posts
    310 works for me every time. Flew it last night for a training pilot'so eval sortie (in .15) so unless ED changed something in .16 310 it will remain.

  5. #5
    Junior Member
    United States
       United States
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    23
    Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts
    Understood, Im running version .16 just for reference.

  6. #6
    Member Crom's Avatar
    United States
       United States
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    362
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    51 Posts
    Ya I'm trying to figure out why in .16 anti aliasing is not working at all in the oculus rift.
    Crom Wills it[SIGPIC][/SIGPIC]

  7. #7
    Junior Member
    United States
       United States
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    23
    Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts
    I just second guessed myself and found that it was an error on my part. I had accidently turned my his into dg mode and it screwed me up. 310 is the correct inbound course. Sorry for the alarm

  8. The Following User Says Thank You to Destroyer For This Useful Post:

    Snoopy (17Mar15)

  9. #8
    Member Spokejocky's Avatar
    United States
       United States
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    163
    Thanks Thanks Given 
    67
    Thanks Thanks Received 
    46
    Thanked in
    37 Posts
    Good find, I's bout to ask if your using the divert page, this is not an issue till you unwittingly cycle your waypoint to another Airfield. noticable on the HUD, and my eye's are glued to HSI, (my istrument scaning missed that part of the HUD). I learn somthing every time I fly.

    In my case I had a button that just happend to be mapped to the cycle down steerpoints on the UFC, I fixed the Keybindings while learned to manage Keybindings for other than DCS, (Aries, TrackIr, VAC, Refreshment Attendant). Since I use the charts, I don't have much use for the Divert Page, so this keeps be from doing somthing stupid. I get wind from the steer page, so yea, good find.
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    I have a Letherman....I'll fight!!

    "The Pit": http://forums.eagle.ru/album.php?albumid=894

  10. #9

    KOVIC


    Founder | 76 vFS | CS
    Snoopy's Avatar
    United States
       United States
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    9,212

    Awards Showcase

    Thanks Thanks Given 
    5,031
    Thanks Thanks Received 
    3,981
    Thanked in
    1,950 Posts
    Quote Originally Posted by Spokejocky View Post
    Good find, I's bout to ask if your using the divert page, this is not an issue till you unwittingly cycle your waypoint to another Airfield. noticable on the HUD, and my eye's are glued to HSI, (my istrument scaning missed that part of the HUD). I learn somthing every time I fly.
    For clarification though, if you're flying instruments (tacan or ILS) you shouldn't be using the airfield nav point for navigation anyways.

  11. The Following User Says Thank You to Snoopy For This Useful Post:

    Destroyer (17Mar15)

  12. #10
    Junior Member
    United States
       United States
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    23
    Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts
    Quote Originally Posted by Snoopy View Post
    For clarification though, if you're flying instruments (tacan or ILS) you shouldn't be using the airfield nav point for navigation anyways.
    Agree 100% airports in the CDU are for reference only. It will get your brain twisted when your IMC and stressed out, seeing that reference on the HUD or the CDU. And as for me K.I.S.S. is apparently required lol

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


Like our website?

You can help us by donating to cover our costs.

Many sincere thanks!


Search

Follow us

Twitter Twitter youtube iTunes Subscribe to our Podcast