Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 28 of 28

Thread: DCS 2.0 CTD when Mavericks are launched

  1. #21
    Member Crom's Avatar
    United States
       United States
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    362
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    51 Posts
    Its not a mod issue, ED has already looked into this and have fixed the mav going haywire and dissapearing act. The crash issue from what i have read is still being worked on but have made headway on it.

    Crom
    Crom Wills it[SIGPIC][/SIGPIC]

  2. #22
    Member Frodo's Avatar
    United States
       United States
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    424
    Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    351
    Thanked in
    156 Posts
    I can confirm a solution for the Mav problem. A suggestion was posted to the ED forums this morning.

    http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=160318&page=5

    I have tested this with both the types of Mav and both are now working as they should. DCS 2.0 needs to be run as administrator which seems to solve the issue.

    To recap, I was having the Mav issue where when fired I would crash to desktop. I updated DCS 2.0 to run as administrator and now there is no issue when firing Mavs of any kind.

  3. The Following 4 Users Say Thank You to Frodo For This Useful Post:

    Gunny (15Feb16), Oliver (15Feb16), Reaper (16Feb16), Stuka (15Feb16)

  4. #23
    Retired pilot Ski's Avatar
    United States
       United States
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    726

    Awards Showcase

    Thanks Thanks Given 
    1,415
    Thanks Thanks Received 
    233
    Thanked in
    174 Posts
    How do you update as admin when the update is automatic?

  5. #24
    Member
    Slovenia
       Slovenia
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    2,507

    Awards Showcase

    Thanks Thanks Given 
    1,235
    Thanks Thanks Received 
    730
    Thanked in
    414 Posts
    It's same. Just run DCS as administrator

  6. #25
    Member Frodo's Avatar
    United States
       United States
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    424
    Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    351
    Thanked in
    156 Posts
    Step by Step on how I accomplished this task:

    Right click on the desktop icon, go to properties.
    Select the Shortcut tab, click on Advanced.
    Click the box next to "Run as administrator", check mark will appear.
    Click ok.
    Select the Compatibility tab, check the box next to "Run this program as an administrator", check mark will appear.
    Click apply then ok.

    You should see a shield appear on the desktop icon which annotates this program being run as administrator.

  7. The Following User Says Thank You to Frodo For This Useful Post:

    Ski (15Feb16)

  8. #26
    Retired pilot Ski's Avatar
    United States
       United States
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    726

    Awards Showcase

    Thanks Thanks Given 
    1,415
    Thanks Thanks Received 
    233
    Thanked in
    174 Posts
    Great thinking and research Frodo. Your diligence is appreciated! :thumbs up:

  9. #27
    Question, do those of you having crashes have DCS installed in the default file path?

  10. #28
    Member Astro's Avatar
    United States
       United States
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    72
    Thanks Thanks Given 
    43
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    6 Posts
    I have it installed to a different drive than default. It was not moved at any point. Running as admin worked for me last night. Fired D and H, no crash.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


Like our website?

You can help us by donating to cover our costs.

Many sincere thanks!


Search

Follow us

Twitter Twitter youtube iTunes Subscribe to our Podcast