Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 32

Thread: Fuel Planning Tool (FPT)

  1. #11
    Junior Member RyboPops's Avatar
    United States
       United States
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    27
    Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts
    Here are the screens:

    Form 70 page 1



    Form 70 page 2



    TOLD page 1



    TOLD page 2

    We get it up faster, keep it up longer, and shoot comm all over the world!

    USAF 460th SCS

  2. The Following User Says Thank You to RyboPops For This Useful Post:

    Kimi (13Jan18)

  3. #12

    Clippy


    76th vFS Pilot
    Kimi's Avatar
    Uruguay
       Uruguay
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    1,065

    Awards Showcase

    Thanks Thanks Given 
    1,132
    Thanks Thanks Received 
    781
    Thanked in
    418 Posts
    Thanks Rybo, I'll look into that this week.

    WHAC-A-MOLE JTAC 05+15

  4. #13
    Junior Member RyboPops's Avatar
    United States
       United States
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    27
    Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts
    Nice response time! You guys are seriously the best.

    On form 70 I've also noticed that the number of columns shifted to the following page increases by 1 every page. For example, if there should be 4 total pages, page 2 will have 1 column from page 1, page 3 will have 2 columns from page 2, page 4 will have 3 columns from page 3, and then a 5th page is generated with the 4 remaining columns shifted from page 4. If that doesn't make sense I can whip up an example and send you the actual PDF if that's more helpful than screenshots.
    We get it up faster, keep it up longer, and shoot comm all over the world!

    USAF 460th SCS

  5. #14

    Clippy


    76th vFS Pilot
    Kimi's Avatar
    Uruguay
       Uruguay
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    1,065

    Awards Showcase

    Thanks Thanks Given 
    1,132
    Thanks Thanks Received 
    781
    Thanked in
    418 Posts
    Quote Originally Posted by RyboPops View Post
    Nice response time! You guys are seriously the best.

    On form 70 I've also noticed that the number of columns shifted to the following page increases by 1 every page. For example, if there should be 4 total pages, page 2 will have 1 column from page 1, page 3 will have 2 columns from page 2, page 4 will have 3 columns from page 3, and then a 5th page is generated with the 4 remaining columns shifted from page 4. If that doesn't make sense I can whip up an example and send you the actual PDF if that's more helpful than screenshots.
    I'm obsessed with fuel planning haha.
    What version of excel are you using? 32 or 64 bit?
    Yeah, post a a zip with the fpt file and he docs, it will help.

    WHAC-A-MOLE JTAC 05+15

  6. #15
    Junior Member RyboPops's Avatar
    United States
       United States
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    27
    Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts
    I have the 32 bit version of Office 2013. Here's a link for you to DL the zip: CLICK ME
    We get it up faster, keep it up longer, and shoot comm all over the world!

    USAF 460th SCS

  7. #16

    Da FAC?


    476vFG GC
    Founding member
    Stuka's Avatar
    Belgium
       Belgium
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    8,296

    Awards Showcase

    Thanks Thanks Given 
    1,257
    Thanks Thanks Received 
    5,829
    Thanked in
    2,539 Posts
    Could be A4 vs Letter paper size thingy.

    Providing CAS when you're all out of HUA!

  8. #17

    Clippy


    76th vFS Pilot
    Kimi's Avatar
    Uruguay
       Uruguay
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    1,065

    Awards Showcase

    Thanks Thanks Given 
    1,132
    Thanks Thanks Received 
    781
    Thanked in
    418 Posts
    Quote Originally Posted by RyboPops View Post
    I have the 32 bit version of Office 2013. Here's a link for you to DL the zip: CLICK ME
    It looks as if your Excel is changing the format of the margins. It's weird because that's usually personalized for each individual worksheet.

    The only solution I can provide is a messy one and requires some excel work.
    What you can do is:
    1- Open the FPT, and DO NOT ENABLE MACROS.
    2- Right click on the bottom ribbon where all the sheet names are and select "Show".
    3- Navigate through the list of hidden sheets, find and select "A-10C TOLD - Exp" and click OK.
    4- Repeat step 3 for "F-5E TOLD - Exp" and "Form 70 - Exp".
    5- Once all those sheets are enabled, go to each one of them and select the "Design" tab on the top ribbon of excel.
    6- Go to Margins and select the thinnest margin. DO this for all three sheets.
    7- Save FPT and exit.
    8- Open the FPT again and this time ENABLE MACROS. That will boot up the FPT.
    9- Export the docs.

    This might not work but it's the only thing I could think of. Good luck!

    WHAC-A-MOLE JTAC 05+15

  9. #18
    What would cause the exporting of files to not work? I have tried on several computers and all end with the same result. I get a notification that the exported files are in the folder but there's nothing there. I'm using Office 360 btw.


    My Twitch Channel
    ASUS ROG MAXIMUS VIII HERO, i7 6700k, G.SKILL Ripjaws V Series 32GB, 1080TI 11GB, Obutto R3Volution, TM HOTAS Warthog, TM TPR, TM Cougar MFDs, Buddy-Fox A-10C UFC, Oculus Rift, Jet Seat

  10. #19

    Clippy


    76th vFS Pilot
    Kimi's Avatar
    Uruguay
       Uruguay
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    1,065

    Awards Showcase

    Thanks Thanks Given 
    1,132
    Thanks Thanks Received 
    781
    Thanked in
    418 Posts
    Quote Originally Posted by Panther View Post
    What would cause the exporting of files to not work? I have tried on several computers and all end with the same result. I get a notification that the exported files are in the folder but there's nothing there. I'm using Office 360 btw.
    They should be in your standard "My Documents" folder.
    The notification is indeed off.

    WHAC-A-MOLE JTAC 05+15

  11. #20
    Junior Member RyboPops's Avatar
    United States
       United States
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    27
    Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts
    Okay so while following your steps above, I figured out my issue. My system somehow decided it was going to use an alternate printer by default...one that isn't even actually a printer. I don't print files from this PC which is why I've never caught it before, but my system somehow determined that one of my circuit simulation software tools was a printer and set it to default. I set my actual printer as default and removed the bogus printer and all is well.

    Cheers!
    We get it up faster, keep it up longer, and shoot comm all over the world!

    USAF 460th SCS

  12. The Following User Says Thank You to RyboPops For This Useful Post:

    Kimi (19Jan18)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


Like our website?

You can help us by donating to cover our costs.

Many sincere thanks!


Search

Follow us

Twitter Twitter youtube iTunes Subscribe to our Podcast