Results 1 to 6 of 6

Thread: KneeboardBuilder crashes at startup

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1

    Skywalker


    76th vFS Pilot
    Tordillo's Avatar
    Argentina
       Argentina
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    115

    Awards Showcase

    Thanks Thanks Given 
    105
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    46 Posts

    KneeboardBuilder crashes at startup

    Hi, anyone is using the KneeboardBuilder on 2.5? Iím trying to run it but it crashes at startup.

  2. #2

    KOVIC


    Founder | 76 vFS | CS
    Snoopy's Avatar
    United States
       United States
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    9,087

    Awards Showcase

    Thanks Thanks Given 
    4,864
    Thanks Thanks Received 
    3,898
    Thanked in
    1,910 Posts
    I am, no issues (knock on wood).

  3. #3
    Retired Pilot Tex's Avatar
    United States
       United States
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    1,613

    Awards Showcase

    Thanks Thanks Given 
    925
    Thanks Thanks Received 
    2,055
    Thanked in
    825 Posts
    Its been a long while since I used that tool but I always had to run as admin to get it to work for me.
    ďRules are made for people who aren't willing to make up their own. " - Chuck Yeager

  4. #4
    Retired pilot Reaper's Avatar
    United States
       United States
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    545

    Awards Showcase

    Thanks Thanks Given 
    1,271
    Thanks Thanks Received 
    419
    Thanked in
    278 Posts
    Quote Originally Posted by Tex View Post
    Its been a long while since I used that tool but I always had to run as admin to get it to work for me.
    This works for me as well

  5. #5

    Skywalker


    76th vFS Pilot
    Tordillo's Avatar
    Argentina
       Argentina
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    115

    Awards Showcase

    Thanks Thanks Given 
    105
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    46 Posts
    For me, it doesn’t work even running as admin.

  6. #6
    Junior Member TrimItOut's Avatar
    United Kingdom
       United Kingdom
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    34

    Awards Showcase

    Thanks Thanks Given 
    43
    Thanks Thanks Received 
    13
    Thanked in
    11 Posts
    I actually had this issue myself and created a reddit post about it

    see here: https://www.reddit.com/r/hoggit/comm...ng_on_startup/

    What fixed it for me strangely enough was in fact deleting the Caucasus map from /Mods/Terrain. I'm clueless as
    to why it worked but it did.

    HOWEVER! - Please try removing all mods from your game first as these would cause me to crash also whenever I loaded it up and had mods installed.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


Like our website?

You can help us by donating to cover our costs.

Many sincere thanks!


Search

Follow us

Twitter Twitter youtube iTunes Subscribe to our Podcast