Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Sound Issue

  1. #1
    Retired pilot Ski's Avatar
    United States
       United States
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    726

    Awards Showcase

    Thanks Thanks Given 
    1,415
    Thanks Thanks Received 
    233
    Thanked in
    174 Posts

    Sound Issue

    I am having a sound issue after a recent update. I do not have speakers and no sound is coming from my headphones. Every time I increase the volume bar at the bottom of the screen, it moves itself down to zero. I am thinking it is a headphone issue as there is no other way to get sound but I just want to check with you professionals. Thanks.

  2. #2
    Sounds like a W10 1803 issue. Realtek drivers?

  3. #3
    76th vFS Pilot Preacher's Avatar
    Netherlands
       Netherlands
    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    302

    Awards Showcase

    Thanks Thanks Given 
    280
    Thanks Thanks Received 
    140
    Thanked in
    100 Posts
    I had the same issue with the last Windows update Ski. I unplugged my headphones while in Windows and plugged them back in and that solved it for me. (I guess a driver issue)

  4. #4

    TWOT


    76th vFS Squadron Command
    Oliver's Avatar
    Netherlands
       Netherlands
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    2,279

    Awards Showcase

    Thanks Thanks Given 
    553
    Thanks Thanks Received 
    839
    Thanked in
    513 Posts
    v1803 is the Devil!

  5. #5
    76th vFS Pilot Preacher's Avatar
    Netherlands
       Netherlands
    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    302

    Awards Showcase

    Thanks Thanks Given 
    280
    Thanks Thanks Received 
    140
    Thanked in
    100 Posts
    Exorcise v1803!

  6. The Following User Says Thank You to Preacher For This Useful Post:

    Hiccup (05Jun18)

  7. #6
    Retired pilot Ski's Avatar
    United States
       United States
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    726

    Awards Showcase

    Thanks Thanks Given 
    1,415
    Thanks Thanks Received 
    233
    Thanked in
    174 Posts
    Quote Originally Posted by Preacher View Post
    Exorcise v1803!
    how do i exorcise the demon?

  8. #7
    Retired pilot Ski's Avatar
    United States
       United States
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    726

    Awards Showcase

    Thanks Thanks Given 
    1,415
    Thanks Thanks Received 
    233
    Thanked in
    174 Posts
    Quote Originally Posted by Gliptal View Post
    Sounds like a W10 1803 issue. Realtek drivers?
    yes

  9. #8
    Try uninstalling the Realtek drivers.

  10. #9
    76th vFS Pilot Preacher's Avatar
    Netherlands
       Netherlands
    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    302

    Awards Showcase

    Thanks Thanks Given 
    280
    Thanks Thanks Received 
    140
    Thanked in
    100 Posts
    Did you try, while windows is active, to unplug your speakers and plug them back in?

  11. #10
    Retired pilot Ski's Avatar
    United States
       United States
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    726

    Awards Showcase

    Thanks Thanks Given 
    1,415
    Thanks Thanks Received 
    233
    Thanked in
    174 Posts
    Quote Originally Posted by Preacher View Post
    Did you try, while windows is active, to unplug your speakers and plug them back in?
    I do not use speakers, only a headset. Could it be that the headset took a shit?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


Like our website?

You can help us by donating to cover our costs.

Many sincere thanks!


Search

Follow us

Twitter Twitter youtube iTunes Subscribe to our Podcast