Results 1 to 7 of 7

Thread: Discord questions

  1. #1
    Junior Member
    Australia
       Australia
    Join Date
    Jul 2018
    Posts
    10
    Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

    [Resolved] Discord questions

    It may be a permissions thing since I'm awaiting for recruiting to open but I noticed something odd in Discord. I don't see any flight channels whilst using my desktop app however, if I were to login on my phone's Discord, I do see them?

    I understand if it's a permissions thing, but I am hoping it's just that and not some bug.

    Thanks in advance
    Last edited by knuckles; 29Jul18 at 06:49. Reason: Resolved issue

  2. #2

    TWOT


    76th vFS Squadron Command
    Oliver's Avatar
    Netherlands
       Netherlands
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    2,170

    Awards Showcase

    Thanks Thanks Given 
    537
    Thanks Thanks Received 
    799
    Thanked in
    483 Posts
    Hey man, welcome!

    Are you logged in with a registered user ID on both instances? Discord allows joining a server without logging in.

  3. #3
    Junior Member
    Australia
       Australia
    Join Date
    Jul 2018
    Posts
    10
    Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post
    Hi Oliver! Thank you.

    Yes I am, logged in both instances.

    Cheers

  4. #4
    Junior Member
    Australia
       Australia
    Join Date
    Jul 2018
    Posts
    10
    Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post
    Ps.
    In desktop, I do not see rooms below meeting room but here is what I see on the phone.
    IMG_8296.PNG

  5. #5
    Member Frodo's Avatar
    United States
       United States
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    424
    Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    351
    Thanked in
    156 Posts
    Might have something to do with permissions. Not sure why you can't see them on the desktop.

  6. #6
    Junior Member
    Australia
       Australia
    Join Date
    Jul 2018
    Posts
    10
    Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post
    Thanks Frodo, but I do wonder why I can see them on the phone if it's permission based?
    So weird.

    Thanks all

  7. #7
    Junior Member
    Australia
       Australia
    Join Date
    Jul 2018
    Posts
    10
    Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post
    Problem resolved! But I think I found a security flaw in it.

    After posting my last msg above, I checked my iphone version= 1.8.8. I checked for/updated it to 2.3.5, I then log back in and cannot see the rooms like I did before, which I don't mind of course however there is a flaw which I think you should about about.

    Thanks to everyone for their help.

  8. The Following User Says Thank You to knuckles For This Useful Post:

    Snoopy (29Jul18)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


Like our website?

You can help us by donating to cover our costs.

Many sincere thanks!


Search

Follow us

Twitter Twitter youtube iTunes Subscribe to our Podcast